Juhlatarvikkeiden vuokraus Perniön, Teijon ja Särkisalon alueella

Perniön VPK on apuna juhlien järjestämisessä. Erilaisten juhlatarvikkeiden vuokraus onnistuu kätevästi avullamme Perniön, Teijon ja Särkisalon seudulla.

 

Vuokraamme tarvikkeet isoihinkin tapahtumiin. Voit vuokrata kauttamme muun muassa erilaiset juhlatilojen teltat, lämmittimet sekä tuolit ja pöydät. Ruuanlaittoon vuokraamme esimerkiksi soppatykit, ja autamme lisäksi myös juhlaohjelman järjestämisessä.

 

Vuokraa meiltä juhlatarvikkeet niin häihin, syntymäpäiväjuhliin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Kysy lisää vuokrahinnoista, varauksista ja tavaroiden toimituksista numerosta 02 735 7114.

Tuolit, pöydät ja teltat juhliin ja tapahtumiin

Suomen vaihtelevissa sääoloissa telttojen vuokraus on hyvä vaihtoehto kaikenlaisiin ulkoilmatapahtumiin. Perniön VPK vuokraa erikokoisia telttoja tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin. Meiltä löytyy telttoja koossa 3 x 6 metriä, 4 x 8 metriä ja 5,2 x 12 metriä. Hanki kauttamme siistit, jämäkät ja vedenpitävät vuokrateltat esimerkiksi häihin.

Tila ja tarjoilut ovat valmiina, mutta eihän vieraita voi jättää seisomaan. Myös tuolien ja pöytien vuokraus onnistuu avullamme isollekin juhlaporukalle. Meiltä löytyy vuokrattavaksi kymmeniä pöytiä ja noin 70 tuolia.

Lämmittimet sekä välineet ja tarvikkeet ruuanlaittoon

Onko juhla-ajankohta myöhemmin syksyllä? Ei hätää, meiltä löytyy myös erikokoisia kaasukäyttöisiä lämmittimiä, joilla telttojen sisätiloja saadaan lämmitettyä turvallisesti ja nopeasti. Palokuntanuorten leireilläkin on tarjettu nukkumaan näiden lämmittimien avulla!

 

Vuokraamme laadukkaita välineitä myös ruuanlaittoon. Perniön VPK vuokraa kahta soppatykkiä sekä muurinpohjapannuja. Pannuja löytyy kahdessa eri koossa, ja saat valmistettua niiden avulla kerralla esimerkiksi pyttipannun isommallekin porukalle.