Koulutukset ammattitaidolla Perniön, Teijon ja Särkisalon alueella

Perniön VPK tarjoaa monipuoliset koulutukset Perniön, Teijon ja Särkisalon alueella.

 

Tarjontaamme kuuluvat muun muassa EFR-ensiapukoulutukset, tulityöturvallisuuskoulutukset, poistumisharjoitukset sekä monet muut koulutukset käytännön harjoituksineen.

 

Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme ja kysy lisää numerosta 02 735 7114.

EFR-ensiapukoulutukset (emergency first responder)

EFR-koulutus on kansainvälinen ensiapukoulutusjärjestelmä, joka vastaa Ea1- ja Ea2-koulutuksia. Koulutuksessa kurssilainen saa taidot ja rohkeutta toimia erilaisissa hätätilanteissa, ja käymmekin läpi esimerkiksi verenvuodot, palovammat, hengitystukokset ja kouristelut sekä painelu-puhalluselvytyksen ja defibrillaattorin käytön. Jokainen kurssilainen saa kurssin päätteeksi ensiapukortin. Ota yhteyttä, niin räätälöidään koulutus tarpeidesi mukaan.

Tulityökorttikoulutukset

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee aina olla voimassa oleva tulityökortti. Perniön VPK voi järjestää virallisen tulityökoulutuksen esimerkiksi yritysten omissa tiloissa tai paloasemalla. Koulutukseen sisältyvät sekä teoriaosuus että suojaus- ja alkusammutusharjoitukset. Tulityökortti on voimassa 5 vuotta.

Alkusammutus

Koulutettu henkilökuntamme voi järjestää alkusammutusharjoituksen kaikenikäisille ryhmille kurssin tilaajan valitsemassa paikassa – tietenkin myös paloasemamme on käytettävissä. Me tuomme mukanamme kaiken tarvittavan materiaalin ja käymme harjoitukset läpi jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtaisesti.

Ympäristöturvallisuuskortti™-koulutus

Ympäristöturvallisuuskortti™-koulutus on valtakunnanlaajuinen yhtenäinen tapa perehdyttää henkilöstö ympäristövastuulliseen toimintaan. Koulutuksessa henkilöstö perehdytetään toimimaan lakien, asetuksien ja standardien keskeisten vaatimusten mukaisesti.

Turvakävely

Turvakävely suoritetaan yhdessä kiinteistönomistajan tai -haltijan kanssa. Turvakävely kattaa kaikki sisä- ja ulkotilat, ja sen aikana tarkastellaan kiinteistön turvallisuutta kokonaisuutena, alkusammutusvälineistöstä hätäpoistumisteihin.

Poistumisharjoitukset

Poistumisharjoituksen tarkoitus on testata lain vaatiman pelastussuunnitelman toimivuutta käytännössä. Koulutus sisältää henkilöstön teoria- ja käytännön koulutuksen, varsinaisen poistumisharjoituksen sekä palautekeskustelun/kirjallisen palautteen.

Kodin paloturvallisuuskoulutus

Käydään yhdessä läpi kodin vaaranpaikat ja opetellaan toimimaan onnettomuuksia ehkäisevästi. Harjoittelemme tietenkin myös sitä, miten toimia, jos kotona sattuu vaaratilanne.